Når du booker Ape’en eller lydudstyr hos SoundTruck, har du også mulighed for at booke en DJ med, som vil helt sikkert løfte niveauet af dit arrangement. Vi har vores “hus DJ”, men vi vil også gerne hjælpe med at finde andre, hvis du ønsker det.

SoundTruck er et projekt af tadoh (der er ham, du kan se i flere af billederne på hjemmesiden) – en elektronisk musik DJ med en kæmpe kærlighed for organisk downtempo og deep house.

tadoh er et oplagt valg til mange forskellige typer af arrangementer, og har spillet både i Danmark og i udlandet til et utal af fester og festivaller og andre arrangementer, hvor musikken skal kunne danne rammen omkring eventet uden at være dominerende, fx madmarkeder, sauna-arrangementer, bevægelsesworkshops og meget mere.

Hvis du vil tjekke tadohs musik ud, kan du lytte til noget af det, der findes på hans Soundcloud profil, eller direkte her på siden:

Et eksempel på et downtempo set, som tadoh spillede på Fusion Festival

Et eksempel på et fest set, fra en Folkets Haus fest

Tænker du “Ja ja, men jeg vil gerne have noget helt anden musik til mit arrangement”? Så fortæl os hvad du har i tankerne: vi vil gerne hjælpe med at finde den rette person til opgaven.

Uanset om det er tadoh eller en anden DJ, du gerne vil booke, skriv til os og fortæl os hvad dit behov er. Find Kontaktoplysninger og/eller -formularen her.