Hvad er jeres priser?

Vores priser afhænger af dit behov og af den slags arrangement, du skal afholde. Det er derfor, du ikke kan se nogle priser på hjemmesiden. Frivilligt-drevne projekter med et socialt formål får en fordelagtigt pris.

Kan man booke SoundTruck, hvis man ikke bor i København?

Ja, det kan man! På trods af at SoundTruck kun kører 37 km/t, kan vi godt lade den op på en trailer, og køre længere distancer. Kontakt os, så finder vi ud af det sammen. Find kontaktinformation her.

Hvad kører SoundTruck på?

SoundTruck kan både tilsluttes almindelig strøm, eller køre på batteri. På den måde er der ret få begrænsninger, til hvor du kan have glæde af SoundTruck.

Hvad for noget udstyr, lejer I ud?

Vores DJ pult er et professionelt Pioneer pult, udstyret med to CDJ 2000 Nexus1 og en DJM 800. Har du brug for et andet setup, kan vi hjælpe med det meste, fx med et lille og fleksibel Soundcraft 124 mixer, med op til 12 kanaler for live performances, eller Technics 1210 pladespillere.
Vores højttalere er aktive Electro Voice ZLX-15P, med en kraftig lyd, der passer til en bred vifte af arrangementer, og kan kombineres med en kraftig 15″ Yamaha subwoofer, som leverer skarp og kraftig bass.