SoundTruck er byens mest originale lydvogn, bygget i en tre-hjulet Ape Piaggio. Det er den nemme og tjekkede løsning for all-inclusive lydudlejning, der skaber masser af god stemning.
Lej den i dag til dit arrangement!

Med SoundTruck kan du sørge for musik til din event på en unik måde, og uden at gå på kompromis med hverken udseende eller lydkvalitet.

I SoundTruck er Ape’en kernen omkring lydanlægget og DJ-pulten, og fungerer som en lille scene, endda med lysshow. SoundTruck er den ideelle, originale og tjekkede løsning til dit arrangement, om det drejer sig om en gadefest, et bryllup, et loppemarked, en firmafest eller noget helt andet.

Højttalerne er kraftige og leverer lækker lyd, og egner sig til små som store arrangementer, både ude- og indendørs. DJ pulten er club standard med et Pioneer setup (CDJ 2000 nexus og DJM 800), og lever op til den professionelle DJ’s krav, samtidigt med at den kan nemt gøres klar til at spille fra en telefon eller laptop. Når du booker SoundTruck, kan du selv vælge, om du vil booke en af vores DJ’s eller om du selv vil sørge for at finde en. Uanset hvem der spiller på det, kommer vi og sætter det hele op for dig. På den måde skal du ikke bekymre dig om noget, men læne dig tilbage og nyde arrangementet.

Kontakt os for at høre mere om SoundTruck, fortæl os om
dit arrangement og behov og få et tilbud.

Find kontaktoplysningerne og -formularen her.

Nysgherrig over hvordan det hele startede? Læs mere om SoundTrucks historie her!