SoundTruck er et nyfødt projekt, som startede lidt for sjovt, ud af kærlighed for musik. Visionen er at bringe noget nyt på banen, og gøre dét om at leje lyd til en sjov oplevelse for alle og til noget, der kan se damn good ud. Slut med kedelige bord og sølle stativer – nu kan SoundTruck være en scene, pult og anlæg i et og give lidt ekstra kant til en masse arrangementer!
Læs mere om historien bag SoundTruck under billederne.

 

Nicola, hjernen, chaufføren, DJ’en og Ape-elskeren bag SoundTruck, er både DJ og eventarrangør, og også ivrig deltager af det københavnske kulturliv – især sjove, undergrunds, skæve arrangementer. Ønsket om at gøre det sjovere og nemmere at leje lyd, kan måske også betragtes som et egoistisk ønske om at være til flere fede arrangementer, hvor man gør noget ud af DJ-pulten, som Nicola ofte finder sig bag i.

Ideen til SoundTruck kom i små bider over en længere periode, og startede allerede dengang Nicola var ansat som barista til at lave kaffelatte ud fra en Ape-kaffevogn, tilbage i 2013 og 2014. Tanken om at lave noget sjovt, mobilt og selvstændigt med en Ape, stammer nok derfra.

I samme periode begyndte Nicola at spille mere og mere musik under navnet tadoh, og med små skridt begyndte han at investere i noget godt DJ udstyr til at øve sig på. En dag, midt i en løs snak om hvad for nogle sjove selvstændige projekter man kunne skyde i gang, kom de Ape tanken og musik virkeligheden til at blive forbundet, og grundidéen bag SoundTruck blev født.

Der gik lidt tid, et par jobs og et barn inden der blev rykket på det, men så en dag i starten af 2018 besluttede Nicola sig for at opgradere sit lydudstyr til club standard for at kunne leje det ud. Kort efter kom den flotte blå Ape til salg på Als, og derfra var det et spørgsmål om lidt arbejde, lidt kærlighed og lidt ombygning, for at gøre SoundTruck klar til at blive lanceret.

SoundTruck er vildt sjovt at arbejde med, og det er kun lige startet! Der er mange små detaljer, forbedringer og sjove features, der vil få livets lys i de kommende måneder – og det bliver kun federe herfra!

 

SoundTruck in the making: